To use the files below, you'll need Mind Express on your PC. If you don't have Mind Express yet, you can download a free version here.
With this version, you can try out all files on this website during 60 days.

E-mailvoorbeeld met bijlages

By Jabbla
24-5-2013, 752 downloads
Nederlands
SymbolStix    

E-mailvoorbeeld waarbij we gebruik maken van de nieuwe bijlage-functies. Hiervoor heb je versie 4.2.2.1211 of hoger nodig.


Download

Dynamisch Toetsenbord

By Catherine Lemaire
27-3-2013, 1036 downloads
Nederlands

Dit toetsenbord is gemaakt voor gebruikers die door de hoge spanningen in de armen en handen moeite hebben met het gebruik van een joystick om letters aan te klikken op een standaard toetsenbord.


Download

Totaalpakket voor communicatie met de tellus

By Annelies Callewaert
15-1-2013, 1449 downloads
Nederlands

Vanuit een startpagina kunnen verschillende applicaties geopend worden. Alle applicaties zijn gebaseerd op tekst. Het gaat om een communicatiekaart met woordpredictie en een toetsenbord op scherm. Een kalender met maandoverzicht, weekoverzicht en agenda. Applicaties voor internet: facebook, youtube, internet en een radio


Download

Fonetisch toetsenbord met scanning

By Annelies Callewaert
7-12-2012, 1098 downloads
Nederlands
SymbolStix    

Het fonetisch toetsenbord is gemaakt voor bediening met scanning. Eerst wordt een kleurblok gekozen, daarna zijn enkel de letters uit dit blok selecteerbaar. Terugkeren naar de startpagina kan door opnieuw op het kleurblok te klikken.


Download

More files:  Previous   1   2