Heel wat mensen met communicatiebeperkingen, begeleiders, logopedisten en leerkrachten rekenen al jaren op communicatieondersteuning door Mind Express. Dit softwarepakket is dan ook heel flexibel en multi-inzetbaar: je gebruikt het voor dagelijkse communicatie, of als therapeutisch en educatief hulpmiddel.

Script appelflap bakken

Door Logopedie Sandra Koster
6-2-2018 - 24 downloads
Nederlands
SymbolStix    

Script om de volgordes bij een bakproces aan te leren. Start met pakken van de spullen, daarna stap voor stap uitvoeren.

Download>>

Amego (NL)

Door Jabbla
4-10-2017 - 564 downloads
Nederlands

Een compleet gratis tekstgebaseerd communicatiesysteem: toetsenbord, aangepaste zinnen, woordvoorspelling, zinsvoorspelling, contacten, telefoongesprekken, SMS berichten, email, agenda, talloze spelletjes, desktop controle, muziek, video, rekenmachine, foto's, nota's, internet browsing, omgevingsbediening, YouTube en ondersteuning voor desktop controle van Facebook, Twitter, Whatsapp, Skype, Kindle, Spotify, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint. Bovendien is Amego volledig aanpasbaar als gebruiker: kies een ander kleurenpalet, wijzig de iconen op de startpagina, wijzig de selectiemethode, wijzig toetsenbord layout, ...

Laatste update: 4 oktober 2017

Versie 4.3.3.1528 van Mind Express is vereist voor Amego!

Download>>

Ssst De Tijger slaapt

Door Leonieke Wiertz
26-9-2017 - 183 downloads
Nederlands
PCS    SymbolStix    

Een paginaset behorend bij het ISAAC-NF interactieve voorleespakket van 2017, waarin het boek "Ssst de Tijger slaapt" in de hoofdrol staat.

Download>>

Pro League 2017-2018

Door Peggy Declerck
2-8-2017 - 106 downloads
Nederlands

Speeldagen en klassement: voor bijhouden van uitslagen

Download>>

PODD communicatieboeken

Door Jabbla
24-4-2017 - 755 downloads
Nederlands
PCS    

PODD – Direct Access Templates.  Dit is een verzameling van de volgende PODD printbare communicatieboeken: 

9 early functions
9 expanded functions
12 early functions
12 expanded functions
16 expanded functions
20 expanded functions

OPGELET: Deze bestanden zijn niet gratis. Om de bestanden te kunnen gebruiken heb je een PODD licentie nodig. De boeken zijn beveiligd en kunnen pas gebruikt worden na het verkrijgen van een activatiecode (meer info via info@jabbla.com). Deze boeken maken gebruik van PCS symbolen.

Download>>

Sneeuwwoorden

Door annelies callewaert
20-12-2016 - 208 downloads
Nederlands
SymbolStix    Vijfhoek/Picto    

Lezen: samengestelde woorden met sneeuw. - klik op de grote sneeuwbal rechts op het scherm om het volgende samengestelde woord te zien. - verberg het eerste deel van de samenstelling, klik op rode vinkje bij het eerste deel of maak terug zichtbaar met het groene vinkje. - verberg het tweede deel van de samenstelling: klik op het rode vinkje bij het tweede deel of maak terug zichtbaar met het groene vinkje.

Download>>

In klas vertellen over het voorbije weekend

Door Hilde Vangheluwe
6-12-2016 - 347 downloads
Nederlands
Beta    

De leerlingen leren adhv ME het voorbije weekend onder woorden brengen. De begeleider stelt gerichte vragen, de leerling krijgt keuzemogelijkheden om te antwoorden.

Download>>

MaximEyes

Door Jabbla
28-11-2016 - 422 downloads
Nederlands

Deze gratis set van 40 Mind Express activiteiten motiveert gebruikers terwijl ze experimenteren en oefenen met oogsturing.

Download>>

Woordzoeker

Door Jabbla
25-11-2016 - 254 downloads
Nederlands

Zoek de woorden in het rooster. Wil je anderen woorden? Vul die dan in op de laatste pagina.

Download>>

Zoek het plaatje 3

Door Jabbla
23-11-2016 - 268 downloads
Nederlands
SymbolStix    

Zoek de dezelfde figuur als in de blauwe cirkel. Zodra je die gevonden hebt verschijnt er een andere figuur. Dit spelletje aanpassen? Ga naar de laatste pagina voor de instructies.

Download>>

Meer bestanden:  1   2   3   4   5   Volgende