ALOHA 1 ME4 Up1 (vernieuwd)

By ALOHA OC
14-12-2020, 532 downloads
Nederlands
Only suited for Mind Express 4
PCS    SymbolStix    

ALOHA is een kant-en-klaar symboolvocabulaire voor kinderen/jongeren die niet of nauwelijks kunnen spreken. Het bestaat uit twee varianten: een beginnersvocabulaire voor kinderen die voornamelijk communiceren binnen het hier en nu (ALOHA 1) en een vocabulaire voor de meer gevorderde communiceerder (ALOHA 2).


ALOHA voor Mind Express 4 is vernieuwd!
Sinds mei 2018 is het ALOHA vocabulaire beschikbaar. De afgelopen jaren is gewerkt aan een nieuwe versie. Met de ervaringen en wensen vanuit het werkveld en gebruik makend van recente theoretische inzichten is ALOHA nu nog completer, krachtiger en passender bij de communicatiebehoeften van het kind en zijn sociale omgeving.
U kunt de update voor  ALOHA 2 downloaden via de downloadknop onderaan.

Let op: Wanneer u al gebruik maakt van ALOHA is de update gratis. Het is wel nodig de eerder gemaakte persoonlijke aanpassingen handmatig over te zetten naar de nieuwe versie.

Bent u nieuwsgierig naar de inhoud en achtergrond van ALOHA? Meer informatie vindt u op de website van de ontwikkelaars: www.alohaoc.nl  

Er is een handleiding voor ALOHA geschreven. Deze kunt u hier hier downloaden.

Er is daarnaast een aanvullend document beschikbaar waarin de jongste specifieke aanpassingen in respectievelijk ALOHA 1 en ALOHA 2 staan beschreven (december 2020). U kunt het document hier downloaden.

Ook werd een uitspraakwoordenboek ontwikkeld voor ALOHA. Dit uitspraakwoordenboek is bedoeld voor de kinderstemmen van Acapela. U kunt het hier downloaden. (Rechtsklik op de link en kies voor 'Link opslaan als')

Opgelet: dit is een betalend bestand. U kan het wel eerst 30 dagen uitproberen. Bij aankoop krijgt u zowel toegang tot ALOHA 1 als ALOHA 2. (contacteer www.rdgkompagne.nl voor meer info of aankoop). 


Download